Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie bestaat vaak uit kleine aanpassingen aan onderdelen van uw website. Deze wijzigingen lijken op zich misschien weinig voor te stellen, maar in combinatie met andere optimalisaties kunnen ze een aanzienlijk positief effect hebben op de gebruikersvriendelijkheid van uw site en de prestaties in organische zoekresultaten.

Hoewel zoekmachineoptimalisatie het woord ‘zoekmachine’ bevat, willen we benadrukken dat onze optimalisatiestrategie zich voornamelijk richt op wat goed is voor de bezoekers van uw site. Zij zijn de voornaamste gebruikers en zoekmachines zijn in deze het middel om uw website te vinden.

Moesten we ons teveel richten op specifieke aanpassingen om een hogere rangschikking in de organische resultaten van zoekmachines te bereiken, levert dit mogelijk niet het gewenste resultaat op.

Zoekmachineoptimalisatie draait om het zo goed mogelijk presenteren van uw site voor zoekmachines, maar de uiteindelijke doelgroep zijn de gebruikers en niet de zoekmachines, dus Maaj Design richt zich voornamelijk op een kwalitatieve gebruikerservaring.

Wenst u ook door middel van tevreden bezoekers hoger te scoren in Google?