Wat is Wordpress?

WordPress is ’s werelds meest gebruikte “programma” om websites te bouwen en gemakkelijk te onderhouden, het is geschikt voor alles soorten en maten van websites, van simpele blog tot uitgebreide bedrijfssite, met of zonder webshop.

Het is geen traditioneel computerprogramma, WordPress werkt online (in de “cloud”). Je hoeft niets op je computer te installeren en je hebt er geen speciale bijkomende software voor nodig. Je kan je website overal ter wereld updaten – zelfs gewoon via je smartphone, het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Wij bouwen uw website in Wordpress Kies uw pakket

U kiest voor een website gebouwd in

WORDPRESS CMS

Omnium

Volledige ondersteuning
Vanaf*€ 1125,00

Aanbevolen

 

Mini-Omnium

Technische ondersteuning
Vanaf*€1499,00

BASIC

Ondersteuning op aanvraag
Vanaf*€ 1295,00

Full Access Controlepaneel

Start-assistentie

2 uur

Optie

Handleiding

Optie

Wordpress theme & pluginupdates

Optie

Beveiligingsupdates

Optie

Back-up

Optie

Foto-optimalisatie

Optie

Prijs per maand

Vanaf € 59,00**

€ 49,00

*Richtprijs voor 8 paginalay-outs of items
** Afhankelijk van de gebruikte plugins

Interesse?

 

Vraag offerte

Interesse?

 

Vraag offerte

Interesse?

 

Vraag offerte

Inbegrepen in uw pakket:

gebruiksvriendelijk
cms
Aanpassing template
naar uw huisstijl
Google maps
kaart
Contactpagina
met invulformulier
Google
Analytics
Responsive
Design
SEO &
beveiligingsplugins
Eventuele verhuis van
uw domein
Plaatsing aangeboden
teksten en foto’s
Sociale Media
integratie buttons

FAQ - Vraag? Antwoord!

Zit ik met WordPress vast aan een host?

WordPress is GRATIS en volledig VERPLAATSBAAR. Dit wil zeggen dat je je website eender waar kan laten hosten en je niet vast hangt aan een host (wat niet gezegd kan worden van gratis webservices zoals Wix of Weebly).

Wat zijn de hosting vereisten?

Het is aanbevolen om een robuust platform bestaande uit het Linux besturingssysteem en de Apache webserver of de NGINX webserver. In feite werkt elke server die PHP en MySQL ondersteund. Wanneer jouw host een van deze systemen en mod_rewrite niet ondersteund (zoals Telenet), dan is het misschien beter om naar een andere hosting provider over te schakelen die de vereisten wel aanbieden.

 

Het is daarnaast ook belangrijk dat jouw host verbindingen van andere sites toestaat zodat alle WordPress functies naar behoren werken. Als jouw host uitgaande HTTP verbindingen blokkeert zullen een aantal functies van WordPress niet werken.

Aanbevolen serverconfiguratie:

  • PHP versie 5.6 of hoger
  • MySQL versie 5.6 of hoger

Wat is een CMS (Content Management System)?

Een CMS of Content Management System stelt je letterlijk in staat om de inhoud van je website te beheren zonder veel technische kennis. Met dit eenvoudig systeem kan je gemakkelijk foto’s toevoegen of verwijderen en tekst aanpassen is een fluitje van een cent.

Als je kan werken met Microsoft Word dan is je website onderhouden met een CMS echt heel gemakkelijk, je hebt geen kennis nodig van HTML of programmeren. Aanpassingen gebeuren in een webbrowser naar keuze (Chrome, Explorer, Edge, Firefox, …) of zelfs via je smartphone.

Wat is SEO (Search Engine Optimization / Zoekmachine optimalisatie)?

Search Engine Optimisation of SEO zijn activiteiten die er voor zorgen dat een website met relevante woorden en zinnen gemakkelijk wordt gevonden in zoekmachines zoals Google. Je kan het ook omschrijven als kwaliteitscontrole voor websites.

 

Hoe relevanter en unieker de inhoud van een website en hoe meer kwalitatieve websites ernaar linken, hoe beter deze zal scoren.

 

Meer weten